rvanderwal-riooltechniek_team-aangepast

Maatregelen Coronavirus

Beste relatie,

Het Coronavirus houdt ons allemaal bezig, zowel zakelijk als privé. Wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden zijn de noodzakelijke maatregelen genomen om de veiligheid van u en onze medewerkers te kunnen waarborgen. Onze kantoren zijn minimaal bemand, de meeste collega’s werken vanuit huis, zij blijven telefonisch en per mail bereikbaar. Overleggen vinden online plaats. U kunt ons gewoon bereiken via de reguliere kanalen, echter duurt het mogelijk wat langer voordat u de juiste persoon te spreken krijgt. Wij verzoeken u dan ook als u ons telefonisch wilt bereiken om duidelijk uw naam, telefoonnummer en boodschap in te spreken, dan nemen wij vervolgens contact met u op.

Stuurt u liever een E-mail met een contactverzoek dan verzoeken wij u de volgende E-mailadressen gebruiken, voor opdrachten opdracht@rvdwalriooltechniek.nl en voor overige zaken info@rvdwalriooltechniek.nl.
Wij waarderen de constructieve houding die we bij onze klanten en samenwerkingspartners ervaren. Het is goed om te merken dat iedereen meewerkt om de gewone bedrijfsvoering zoveel mogelijk doorgang te laten vinden. Samen komen we deze crisis door! We hopen u snel weer in gewone omstandigheden te treffen en wensen u voor nu veel gezondheid en sterkte toe.

Met vriendelijke groet,  

Namens alle collega’s Van der Wal Groep,
Directie Jos Admiraal & Ruud de Bie

© Copyright 2019-2020 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever