Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Brononderzoek

Bij brononderzoek brengt R. van der Wal de gehele situatie van het gebouw en de riolering letterlijk in kaart. Er vindt een uitgebreid onderzoek plaats van het gehele gebouw, al het leidingwerk wordt geïnspecteerd. 

Werkvoorbereiding
Brononderzoek is de ideale nulmeting bij de start van een project. Brononderzoek maakt het mogelijk om een gedegen begroting en een compleet plan van aanpak op te stellen. Overal in het gebouw wordt de riolering in kaart gebracht en er wordt opgetekend waar welke werkzaamheden plaats kunnen gaan vinden. De opdrachtgever ontvangt een volledig uitgewerkte riooltekening. De ideale basis om het vervolgtraject in te kunnen gaan.

Bij brononderzoek gaat de inspectiemonteur veel specifieker in op de situatie van het gebouw dan bij haalbaarheidsonderzoek.

Interesse?
Heeft u interesse in een brononderzoek? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

 

onderzoek-3_rvanderwal

MEER WETEN OVER HET BRONONDERZOEK?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap