Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Haalbaarheidsonderzoek

Als de behoefte ontstaat om standleidingen of de riolering te relinen of te vervangen biedt R. van der Wal Riooltechniek de mogelijkheid om een haalbaarheidsonderzoek uit te voeren om de technische staat van de standleiding of het riool zorgvuldig in kaart te brengen. Zo ontstaat er een look and feel van wat er mogelijk is en wat verstandig is om de riolering te renoveren. 

Haalbaarheidsonderzoek
Een haalbaarheidsonderzoek voeren wij in opdracht uit als de opdrachtgever bij rioolrenovatie de vraag heeft of het mogelijk is om standleidingen te relinen of dat deze alsnog vervangen moeten worden. We brengen concreet in kaart welk type rioolrenovatie haalbaar is.

Bij een haalbaarheidsonderzoek door R. van der Wal Riooltechniek vindt er een quickscan plaats van het gebouw, bijvoorbeeld stapelbouw. We starten op het dak en inspecteren de inwendige kwaliteit van de rioolleidingen.

Onderzoek met specialistische rioolcamera’s
Een inspectiemonteur voert het haalbaarheidsonderzoek uit met specialistische rioolcamera’s en kijkt daarmee naar de inwendige staat van het riool. Na het onderzoek geeft de monteur zijn visie op het type renovatie dat mogelijk is, of het haalbaar is om te relinen, of dat er toch vervanging van het riool nodig is. Op basis daarvan kunnen we de vervolgstappen zetten en kan er een afgewogen keuze worden gemaakt.

Interesse?
Heeft u interesse in een haalbaarheidsonderzoek? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

 

herhaalheidsonderzoek_rvanderwal

MEER WETEN OVER HET HAALBAARHEIDSONDERZOEK?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap