Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Over R. van der Wal Riooltechniek

R. van der Wal Riooltechniek is uw partner voor het totaalbeheer van standleidingen en de binnen- en buitenriolering. Wij zijn gespecialiseerd in het relinen van de standleiding – de verticale riolering – in stapelbouw, waarbij hak- en breekwerk niet meer aan de orde is. Onze projectmatige aanpak zorgt voor een prettige samenwerking met woningbouwcorporaties, VVE's, vastgoedbeheerders en bouw- en installatiebedrijven maar ook particulieren. Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten? Wij staan ook voor u klaar.

 

Direct contact opnemen

Betrouwbaarheid, transparantie, service, duidelijk communicatie, en de tevredenheid van onze klanten staan bij ons voorop. Zo leveren we een duidelijk prijzenpakket en nemen wij het gehele traject van onderhoud, renovatie of vervanging van standleidingen, en de binnen- en buitenriolering uit handen. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste technieken en mogelijkheden.

Bedrijven en particulieren
Iedere organisatie, iedere klant en iedere opdracht is anders. R. van der Wal Riooltechniek past daarom de aanpak voor ieder project en de daarbij horende offerte aan op het specifieke verzoek van de opdrachtgever.

Zolang alles in een huis of bedrijf werkt zoals het hoort, staat niemand stil bij het rioolafvoersysteem. Pas zodra er lekkages of overlast ontstaan, wordt men eraan herinnerd dat zelfs een rioolafvoer geen oneindig leven heeft. R. van der Wal Riooltechniek helpt ook particulieren om lekkages te voorkomen of snel en efficiënt te verhelpen.

 

‘Wij focussen bewust op één (vaak onderbelicht) onderdeel van de riolering. Wij kunnen met dit specialisme mensen ontzorgen en problemen uit handen nemen door te analyseren, organiseren, begeleiden en rapporteren. Dit doen we allemaal om de kwaliteit en veiligheid van de standleiding te verhogen en het moeiteloze gebruik ervan te waarborgen.’

– Ruud de Bie, directeur R. van der Wal Riooltechniek

over-ons3_vanderwal

R. van der Wal Riooltechniek werkt met tijdelijke opdrachten of op projectbasis. Dit doen we voor woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren, vastgoedbedrijven, aannemers, bedrijven en particulieren. Wij werken voor opdrachtgevers die onder anderen…

  • Geconfronteerd worden met problemen aan de standleiding, binnen- of buitenriolering.
  • Beslissingen moeten nemen over aanpassingen of onderhoud van de standleiding(en), binnen-of buitenriolering.
  • Inzicht willen hebben in de status van de standleiding(en), binnen- of buitenriolering.
  • De levensduur van een flatgebouw willen vergroten.
  • Het binnenrioleringssysteem van een flatgebouw willen verbeteren.

We staan in al deze zaken garant voor een praktische, resultaatgerichte en kostenbesparende oplossingen. Duidelijkheid en kwaliteit staan voorop. We stellen onze kennis en expertise graag ter beschikking om projecten niet alleen financieel, maar ook kwalitatief in goede banen te leiden.

Direct contact opnemen

Vacatures

R. van der Wal Riooltechniek is op zoek naar een (hoofd)monteur installatietechniek / rioolrenovatie

Bekijk de vacatures

Onze klanten

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap