Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Missie

Dit mission statement vormt de basis voor R van der Wal Riooltechniek. Het moet zorgen voor onderling begrip en de communicatie. Het zijn de pijlers waarop R van der Wal Riooltechniek is gestoeld.

Onze kernwoorden zijn:

  • Kwaliteit
  • Teamwork
  • Fun

De beste
Wij zijn ambitieus. En die ambitie spreken we uit:
‘R. van der Wal Riooltechniek, de beste in rioolrenovatie’
Dat vereist moed en een beetje bluf maar daar willen we graag op getest worden.

Wij zijn de beste omdat we verder gaan dan de rest. Verder in onze kwaliteitsbewaking omdat we uitvoerig onze eigen processen optimaliseren door na ieder project de ervaringen te analyseren.

Om de beste te blijven gaan is communicatie belangrijk. We spreken alle betrokkene en zorgen ervoor dat iedereen perfect geïnformeerd is. Informatie is elementair bij een vloeiend verloop van een project want je hebt met mensen te maken. 

Blij als we weggaan.
Natuurlijk niet omdat we weggaan, maar omdat we problemen oplossen en de mensen blij achterlaten. Riool moet gewoon soepel spoelen en daar zorgen wij voor.

We streven om de beste te zijn omdat we ons werk leuk vinden. Ons bloed gaat sneller stromen als we ingezet worden bij procesmatig complexe projecten waar we met verschillende partijen en disciplines te maken hebben.

Teamwork
Onze monteurs werken in vast dienstverband wat zorgt voor een stabiele fundering van het team en creëert vertrouwen. Niet alleen onderling maar ook tussen de verschillende afdelingen. Dat vertrouwen voelen onze klanten door goedgemutste monteurs. Een stabiel team in een goede sfeer is niet altijd makkelijk. Daarom organiseren we teamuitjes, een goede vrijdagmiddagborrel en is er veel gezamenlijk overleg.

dienstverlening-2504

MEER WETEN OVER ONS?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap