Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Reviews

Volvo Autobedrijf Kuijk, Stephan Lieder
Ik ben zeer tevreden over hoe alles gelopen is.

In gesprek met Stephan Lieder: “R. van der Wal Riooltechniek was telefonisch goed bereikbaar en over de (klant)vriendelijkheid van de medewerkers van R. van der Wal Riooltechniek was ik ook tevreden. Ik had geen specifieke tijd afgesproken. Wat ik zeer prettig vond, was dat er weinig tijd tussen de telefonische melding van de klacht en de komst van de monteur zat. De monteur legde duidelijk uit wat de werkwijze was en wat hij nog meer ging doen. De kwaliteit van de reparatie geef ik als “rapportcijfer” een 8, ik ben zeer tevreden over hoe alles gelopen is.”

Geplaatst op: 04-12-2018
De heer Koenders
De monteur was vriendelijk en had veel ervaring.

In gesprek met de heer Koenders: “Er was een probleem met het riool en R. van der Wal Riooltechniek heeft een camera-inspectie uitgevoerd. Ik was opgelucht dat naar aanleiding van de uitslag van de camera-inspectie, een renovatie van het riool niet nodig was. Ik kreeg ook nog een usb-stick met daarop de beelden van de inspectie. De monteur was vriendelijk en had veel ervaring. Hij gaf van tevoren goede uitleg en er was gelukkig maar een afspraak nodig.”

Geplaatst op: 04-12-2018
De heer Kleine
De monteur was vriendelijk en deskundig.

In gesprek met de heer Kleine: “Ik had via de email een verzoek voor een inspectie ingediend. Er zat niet veel tijd tussen de aanvraag en het bezoek van de monteurs. De inspectie verliep goed en ik wacht nu op de offerte om het vervolgtraject in te gaan. De monteur was vriendelijk en deskundig. Zijn uitleg was goed. Nu is het wachten op het vervolg dit najaar.”

Geplaatst op: 04-12-2018
De heer Van Lieshout (verhuurder)
Ik ben tevreden over de kwaliteit van de reparatie.

In gesprek met de heer Van Lieshout: “Er was helaas een verstopping in de riolering ontstaan en voor een reparatieverzoek had ik R. van der Wal Riooltechniek gebeld. Ze waren goed bereikbaar en ik was ook onder de indruk van de kennis en kunde van de monteurs. Ze begonnen direct op de juiste plek terwijl ik had verwacht dat de oorzaak van de verstopping op een andere locatie zou zijn ontstaan. De twee monteurs waren ontzettend vriendelijke mannen. Ik ben tevreden over de kwaliteit van de reparatie. De klachten zijn niet meer teruggekomen, anders had ik allang weer aan de bel getrokken. Bij een volgende keer neem ik zeer zeker weer contact op met R. van der Wal Riooltechniek!”

Geplaatst op: 04-12-2018
Mevrouw Kempe
De monteur heeft me goed uitgelegd wat hij ging doen.

In gesprek met mevrouw Kempe: “Woon Op Maat had voor mij de klacht ingediend. Ik had veel last van mugjes en het was vochtig. De monteur heeft me goed uitgelegd wat hij ging doen. Ondanks het feit dat er een laagje water in de kruipruimte stond, bleek dat het vocht in huis en de mugjes hier niet vandaan kwamen. R. van der Wal Riooltechniek kon hier weinig aan doen. Ik neem hierover contact op met de verhuurder, omdat de mugjes nog steeds niet weg zijn. Meer mensen bij mij in de straat hebben er ook last van. We vermoeden dat het een gevolg is van het eerder dit jaar aanpassen van de straat.”

Geplaatst op: 04-12-2018

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap