Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

werkwijze-infographic-1

Werkwijze

Bij R. van der Wal Riooltechniek hanteren we een praktische aanpak, we werken oplossingsgericht en vinden we de relatie met onze klanten en opdrachtgevers zeer belangrijk. We gaan graag een lange termijn relatie aan. Zo kunnen we onze meerwaarde en onze vakkennis breed uitdragen. Duurzaamheid en innovatie zijn kenmerken die zeer belangrijk zijn voor R. van der Wal Riooltechniek. We werken met de nieuwste apparatuur, volgen de trends en de medewerkers krijgen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen.

Gedegen stappenplan
Wij starten een project altijd met een gedegen stappenplan. We beginnen met een kennismaking om de behoeften en de verwachtingen goed af te stemmen. Daarna vindt er onderzoek plaats om de werkzaamheden in kaart te brengen en stellen we een plan van aanpak op inclusief de begroting. Daarna starten we bij voorkeur met een proefopstelling. Tijdens een proefopstelling kunnen we de situatie zo inrichten dat we precies zien wat we nodig hebben en wat er gebeurt. Onvoorziene omstandigheden kunnen we zo uitsluiten. Als de proefopstelling is afgerond wordt er gestart met het volledige project. Opgeleverd werk wordt altijd nagelopen, gecontroleerd en getoetst aan de opleveringscriteria. We werken te allen tijde volgens de geldende normen en werkprotocollen.

bellendeman-meerweten-1

MEER INFORMATIE?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

Kwaliteit

Bij R. van der Wal Riooltechniek staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. De garantie op aflevering van een goed product is de essentie van onze dienstverlening. We waarborgen de kwaliteit van onze producten door een goede bereikbaarheid en een betrouwbare service te leveren.

Gedurende het hele proces zijn we betrokken bij ons werk. We beginnen met een goede voorbereiding, tijdens het project volgen we de vorderingen en we blijven in contact met onze klanten. Bij de oplevering doen we altijd een nacontrole en voeren we een klanttevredenheidsonderzoek uit. Met deze terugkoppeling blijven we onze diensten verbeteren.

Werken volgens de norm

Voor R. van der Wal Riooltechniek zijn protocollen erg belangrijk. Door te allen tijde te werken volgens onze normen en protocollen kunnen we veilig werken, kwaliteit leveren en die kwaliteit ook toetsen. Daarnaast investeren we continu in nieuwe apparatuur om de kwaliteit van onze producten te garanderen.

R. van der Wal Riooltechniek werkt altijd gestructureerd. Dit vormt de basis waarop verder wordt gewerkt. Zo zijn gedegen vooronderzoek, projectmatig werken en digitalisering inmiddels vaste kernpunten in de dienstverlening.

Kwaliteit in apparatuur en materiaal

Onze diensten leveren wij op aan de hand van de vereiste kwaliteitsnormen. Dit realiseren wij door te werken met geavanceerde apparatuur. Daarnaast zijn onze materialen, zoals de coating die onder andere wordt gebruikt bij het relinen, van goede/hoogwaardige kwaliteit. R. van der Wal Riooltechniek werkt bewust samen met een Scandinavische leverancier voor het reliningsmaterieel. Scandinavië hanteert nog strengere kwaliteitscriteria dan bijvoorbeeld Duitsland, waardoor onze materialen en gereedschappen gegarandeerd aan alle voorwaarden voldoen. R. van der Wal Riooltechniek werkt bij vervanging van leidingen met o.a. PVC, PE, PP en Loro-x. Opgeleverd werk wordt altijd nagelopen, gecontroleerd en getoetst aan de opleveringscriteria.

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap