Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

20150225_131837_wij_werken_voor

Onze opdrachtgevers

R. van der Wal Riooltechniek werkt nauw samen met bedrijven en particulieren. Woningcorporaties, VvE-beheerders, vastgoedeigenaren en overheidsinstellingen zijn zich steeds meer bewust dat voor goed gebouwbeheer onder andere een goede inventarisatie van het rioolstelsel noodzakelijk is. Ook voor renovatiebedrijven, installateurs en projectontwikkelaars stappen we in bij projecten op momenten dat wij de specifieke kennis kunnen bieden. Dit werkt efficiënt en kostenbesparend.

R. van der Wal Riooltechniek beschikt over enthousiaste medewerkers, zowel front office als de backoffice. Dagelijks staat het team van R. van der Wal Riooltechniek voor u klaar.

Projectmatig werken
R. van der Wal Riooltechniek is zeer ervaren in projectmatig werken. Met name bij grotere projecten is ons bedrijf hierop uitstekend ingericht. Tijdens een groot bouw- of renovatieproject kunt u R. van der Wal Riooltechniek inschakelen op momenten dat er specialistische rioolwerkzaamheden verricht moeten worden, volgens de planning van de bouw. De monteurs werken tijdens de repeterende werkzaamheden zeer efficiënt en zorgt voor een verhoging van de kwaliteit van het afgeleverde werk.

We werken altijd volgens de afgesproken norm. De monteurs bij R. van der Wal Riooltechniek zijn ingespeeld op het ritme van de bouwplaats en weten de juiste kanalen te vinden om goed samen te kunnen werken. Dezelfde taal wordt gesproken en iedereen heeft hetzelfde doel.

Klanten die wij helpen met standleiding problemen:

Onze klanten

werken-voor_rvanderwal

MEER INFORMATIE?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap