Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Wat is Relinen?

Standleiding relinen
Het relinen van de standleiding is uitermate geschikt als alternatief voor het vervangen van standleidingen. Standleidingen die minder goed bereikbaar zijn, worden door relinen vaak binnen al één dag gerenoveerd. Deze techniek is toepasbaar op verschillende materialen, ook op asbestleidingen. Door het spuiten van de speciale coatinglagen in de bestaande standleiding, wordt er een compleet nieuwe binnenwand in de standleiding gecreëerd. De standleiding is na het relinen weer als nieuw.

R. van der Wal Riooltechniek presenteert de innovatieve, revolutionaire ‘’spraytechniek’’ ElastoTec voor renovaties in huis.
ElastoTec is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor buisrenovaties binnenshuis met kleine en moeilijke toegankelijke nominale wijdte gebleken. Bekijk onze video voor meer informatie!

Een groot voordeel van relinen is dat er geen hak- en breekwerk plaats hoeft te vinden. Hierdoor is de overlast beperkt en zijn de kosten lager dan bij vervanging. Relinen van standleidingen is uitermate geschikt als levensduurverlengende ingreep (10-15 jaar).

Interesse?
Heeft u interesse in het relinen van standleidingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

reinigen-riool_rvanderwal-2

MEER WETEN OVER RELINEN?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap