Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Werkwijze relinen

R. van der Wal Riooltechniek gaat bij het relinen projectmatig te werk. Wij hanteren een praktische aanpak, werken oplossingsgericht en vinden de relatie met onze klanten en opdrachtgevers zeer belangrijk. 

Om tot een goede hechting en het gewenste eindresultaat te komen, wordt de bestaande standleiding eerst grondig gereinigd en voorbehandeld. Eventuele obstakels in de leiding worden eerst weg gefreesd. Vervolgens wordt er van bovenaf een speciaal ontwikkelde spraykop in de standleiding aangebracht. De spraykop wordt onder gelijkmatige snelheid van onder naar boven getrokken.

Op de binnenzijde van de bestaande standleiding spuit de spraykop een laag hars+ PU coating. Vaak wordt deze handeling nog eens uitgevoerd. Elke laag moet circa een uur drogen. Het eindresultaat is dat er binnen in de oude standleiding een geheel nieuwe “buis” is aangebracht van ongeveer 3-5 mm dikte. Ook aansluitingen kunnen probleemloos van binnenuit worden gerenoveerd.

Werkzaamheden
Vanzelfsprekend zorgen wij vooraf en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden dat de bewoners goed geïnformeerd zijn. Ook organiseren wij alle voorzieningen die nodig zijn voor de veiligheid tijden de uitvoering van deze werkzaamheden. Wij doen ons uiterste best om de overlast te beperken en zorgen ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd. Indien gewenst brengen wij ook de tijdelijke sanitaire voorzieningen aan.

Interesse?
Heeft u interesse in het relinen van uw standleiding? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

Werkwijze_relinen_footer

MEER WETEN OVER DE WERKWIJZE VAN RELINEN?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap