Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Riooltechniek

R. van der Wal Riooltechniek biedt oplossingen op alle facetten van de afvoer van afvalwater. Wij focussen ons daarbij niet op één onderdeel, maar op het totale rioolbeheer van de binnen- en buitenriolering. Wanneer reinigen en ontstoppen niet volstaat, zorgen onze medewerkers voor een passend vervolgonderzoek.

R. van der Wal Riooltechniek beschikt over de expertise en het materieel voor een doelgerichte probleemanalyse. Pas dan wordt in goed overleg, overgegaan tot een gestructureerde aanpak om uw rioolprobleem definitief op te lossen. Zelfs mocht blijken dat de oorzaak in het openbare riool is gelegen kunnen wij in een aantal gemeenten, na overleg met de verantwoordelijke afdeling, ook hier direct het probleem verhelpen. De meerwaarde voor u als klant zit hem in het feit dat wij garant staan voor een snelle, effectieve totaaloplossing voor al uw rioleringsproblemen.

EEN OVERZICHT VAN ONZE SPECIALISMEN

Ontstoppen_riool_slider

Ontstopping

Het ontstoppen van rioleringen is een vak apart. Dit wordt bij R. van der Wal Riooltechniek dan ook uitgevoerd door deskundige en gemotiveerde werknemers die zich full time bezig houden met rioleringen.

Lees meer

DSC_6565 (1)

Renoveren

R. van der Wal Riooltechniek biedt oplossingen op alle facetten van de afvoer van afvalwater. Wij focussen ons daarbij niet op één onderdeel, maar op het totale rioolbeheer van de binnen- en buitenriolering.

Lees meer

DSC_6621 (1)

Vervanging

In sommige gevallen is er nog maar één oplossing, en dat is vervanging. Dat kan dan om een complete vervanging gaan of om de vervanging van een deel van de riolering.

Lees meer

disciplines_rvanderwal

MEER WETEN OVER RIOOLTECHNIEK?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap