Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Aanleg nieuw riool

Riolering aanleggen
Een goed werkende riolering is zeer vanzelfsprekend. Niets is zo vervelend als lekkages, verstoppingen en stankoverlast als gevolg van een riool dat in slechte staat verkeert. Voorkom deze problemen en laat R. van der Wal Riooltechniek uw riolering aanleggen.

R. van der Wal Riooltechniek verricht voor u zowel de aanleg van nieuwe als de vervanging van bestaande rioolsystemen. We beschikken over de juiste apparatuur en professionele machines om de overlast van de werkzaamheden zo veel mogelijk te beperken. We maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Alle bijkomende graaf-, grond- en straatwerkzaamheden verrichten we in eigen beheer.

Gaat het om uw eigen huis, VvE of bent u als vastgoedbeheerder toe aan een renovatie? R. van der Wal Riooltechniek verzorgt graag de aanleg en renovatie van uw riool. Ook voor woningcorporaties en bedrijven bieden wij complete oplossingen voor uw rioolaanleg, rioolrenovatie en het onderhoud van uw riolering.

Interesse?
Heeft u interesse in de aanleg van een nieuw riool? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

 

Aanleg_riool_footer2

MEER WETEN OVER HET AANLEGGEN VAN EEN NIEUW RIOOL?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap