Onstoppen van het Riool? | R. van der Wal Riooltechniek

Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Ontstoppen riool

Last van een verstopt riool en op zoek naar een snelle oplossing? R. van der Wal Riooltechniek staat voor u klaar. Bel op ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur naar 0251-248518 of stuur een e-mail naar info@rvdwalriooltechniek.nl. 

Snel Opgelost en lage kosten
In de meeste gevallen zijn verstoppingen binnen een uur te verhelpen (exclusief voorijtijd). Wanneer dat niet het geval is, is het vaak van belang om de oorzaak vast te stellen en zodoende maatregelen te treffen om herhaling te voorkomen.

Het ontstoppen van rioleringen is een vak apart. Dit wordt bij R. van der Wal Riooltechniek dan ook uitgevoerd door deskundige en gemotiveerde werknemers die zich full time bezig houden met rioleringen. R. van der Wal Riooltechniek maakt daarbij gebruik van verschillende reinigingstechnieken. Afhankelijk van de situatie worden daarbij verenmachines, hogedruk apparatuur of freesmachines ingezet die de riolering voor zowel de zakelijke als de particuliere klant kunnen reinigen. Wij zijn dus in staat om verder te gaan dan alleen het verhelpen van een verstopte riolering.

Riool ontstoppen?
Heeft u last van een verstopt riool? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

Ontstoppen_riool_footer

MEER WETEN OVER HET ONSTOPPEN VAN EEN RIOOL?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap