Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Reinigen riool

R. van der Wal Riooltechniek maakt bij het reinigen van het riool gebruik van verschillende reinigingstechnieken. Afhankelijk van de situatie maken wij gebruik van verenmachines, hogedruk apparatuur of freesmachines om de riolering te kunnen reinigen.

Rioolontstoppen
In de meeste gevallen zijn verstoppingen van uw riool binnen een uur verholpen, exclusief de voorrijtijd. Lukt het niet binnen de gestelde tijd, is het vaak van belang om de oorzaak vast te stellen en zodoende maatregelen te treffen om herhaling te voorkomen. Wij zijn dus in staat om verder te gaan dan alleen het verhelpen van een verstopte riolering. Het ontstoppen van rioleringen is een vak apart. Bij R. van der Wal Riooltechniek staan deskundige en gemotiveerde werknemers die zich full time bezig houden met riolering.

Interesse?
Heeft u interesse in het reinigen van uw riool? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

Reinigen_rool_footer

MEER WETEN OVER HET REINIGEN VAN EEN RIOOL?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap