Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Stankoverlast riool

Stank is een probleem waarvan de oorzaak vaak moeilijk te traceren is. Hiervoor is dus een speciale techniek benodigd, namelijk rookdetectie. Met behulp van een rookgenerator wordt het betreffende (afgedopte) riool onder een lichte overdruk met rook gebracht. Hierdoor zal zelfs, uit niet met het blote oog waarneembare scheurtjes, rook ontsnappen en wordt de oorzaak van de stankklacht getraceerd. De toegepaste rook is niet schadelijk voor mens en milieu. Uiteraard kunnen wij de oorzaak vervolgens snel en deskundig verhelpen.

Ook nieuwe of bestaande rioleringen kunnen op dezelfde wijze snel en non-destructief worden geanalyseerd op dichtheid. Dit bijvoorbeeld in het kader van oplevering bij aan- of verkoop van onroerend goed.

Contact opnemen?
Heeft u last van stankoverlast uit uw riool? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

Stankoverlast_footer

MEER WETEN OVER STANKOVERLAST VAN EEN RIOOL?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap