Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Vervangen riool

In sommige gevallen is er nog maar één oplossing, en dat is vervanging. Dat kan dan om een complete vervanging gaan of om de vervanging van een deel van de riolering. Voorafgaand aan de werkzaamheden zal op basis van een onderzoek een offerte van de te verwachten kosten worden aangeboden. Na opdracht zal op basis van, een door u goedgekeurd plan van aanpak, tot de uitvoering worden overgegaan. Indien gewenst, ontvangt u na afloop een ‘as built’ revisietekening van het aangebrachte riool.

Door de toepassing van nieuwe technieken is vervanging van leidingen tegenwoordig niet altijd meer noodzakelijk. Er kan als het ware een nieuwe voering tegen de binnenwand van de oude rioolbuis worden aangebracht. Daarmee behoort het uitgraven van de kapotte riolering (met alle overlast van dien) voorgoed tot het verleden.

Interesse?
Heeft u interesse in het vervangen van uw riool? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

Vervangen_riool_footer

MEER WETEN OVER HET VERVANGEN VAN EEN RIOOL?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar 
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap