Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Standleidingadvies

Werkzaamheden aan standleidingen zijn lastig en risicovol, wat nog moeilijker wordt door het materiaal waarvan de standleiding is gemaakt. Niemand zit te wachten op rioolwerk met bouwchaos, niet bewoonbare woningen en hoge kosten. Tevens zijn er diverse partijen bij betrokken welke allemaal ingelicht en op de hoogte dienen te zijn. Alles hangt af van de omstandigheden. R. van der Wal Riooltechniek kan u voorzien van een betrouwbaar en gedegen standleidingenadvies.

Bij twijfel of het riool nog wel in goede staat is, of riolen waarvan de plaats of de ligging niet of gedeeltelijk onbekend is, werken wij met speciale rioolcamera’s en opsporingsapparatuur.

Interesse?
Heeft u interesse in standleidingenadvies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

Standleidingproblemen
Voor het rioolsysteem in veel na-oorlogse flatgebouwen /gestapelde bouw stijgt de problematiek met standleidingen, het risico op dure schades (en/of claims van een huurder) stijgt. Het rioolgebruik van de huurders of bewoners is veranderd en neemt toe. Dagelijks moeten standleidingen (vooral op piekmomenten) hun werk blijven vervullen.

De standleidingen zijn weggewerkt, daardoor staan we niet zo vaak stil bij mogelijke problemen. Er is dan ook bij veel flatgebouwen sprake van achterstallig onderhoud of ander soortige problemen. Een probleem met de riolering komt over het algemeen onverwachts. R. van der Wal Riooltechniek is gespecialiseerd in standleidingen en kan u helpen bij inspectie en het geven van advies van uw standleiding.  

bellendeman-meerweten

MEER ADVIES OVER STANDLEIDINGEN?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap