Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Standleidingproblemen

Voor het rioolsysteem in veel na-oorlogse flatgebouwen, ook wel stapelbouw genoemd, stijgt de problematiek met standleidingen. Het risico op dure schades en/of claims van een huurder zijn bij oudere gebouwen groot. Het rioolgebruik van de huurders of bewoners is veranderd en neemt toe. Dagelijks moeten standleidingen (vooral op piekmomenten) hun werk blijven vervullen.

De standleidingen zijn weggewerkt, daardoor staan we niet zo vaak stil bij mogelijke problemen. Er is dan ook bij veel flatgebouwen sprake van achterstallig onderhoud of ander soortige problemen. Een probleem met de riolering komt over het algemeen onverwachts. Hierdoor moeten er met regelmaat ontstoppingsbedrijven bij komen, waardoor woningbouwcorporaties, Vereniging van Eigenaren en vastgoedbedrijven dagelijks geconfronteerd met kosten voor onderhoud of spoedreparaties. Al dan niet vastgelegd in een rioolonderhoudscontract. R. van der Wal Riooltechniek is gespecialiseerd in standleidingen en kan u helpen bij inspectie, advies, reinigen, renoveren of het vervangen van de standleiding. 

Problemen verhelpen?
Heeft u interesse in het oplossen van uw standleidingproblemen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

over-ons2_vanderwal-1

MEER WETEN OVER STANDLEIDINGPROBLEMEN?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap