Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Standleiding reinigen

Waarom is het raadzaam om standleidingen te reinigen? Als standleidingen niet goed functioneren, is dit meestal pas zichtbaar als het al te laat is. Voor het goed functioneren van een standleiding is tijdig onderhoud een voorwaarde. Dit verlengt de levensduur van de standleiding en het kan lekkages, verstoppingen en stankoverlast voorkomen. Preventieve reiniging voorkomt aanhechting van vet, vuil en andere obstakels. Wordt de leiding niet gereinigd, dan zal in loop der tijd de diameter van de leiding verkleinen. Het gevolg is dat de doorstroming minder wordt en de kans op verstopping steeds groter.

Met behulp van één van onze rioolcamera`s heeft u een up-to-date beeld van de leidingen en wij kunnen u advies geven voor uw meerjarenonderhoudsplanning.

Blijkt uit de camera-inspectie dat er vastzittende obstakels in de leiding zitten, dan kunnen wij deze direct uit de standleiding frezen. Wij organiseren het preventief reinigen van de leidingen voor u ook op contractbasis.

Interesse?
Heeft u interesse in het reinigen van uw standleiding? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

standleiding-reinigen-footer

MEER WETEN OVER STANDLEIDING REINIGEN?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap