Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Standleiding vervanging

Het vervangen van standleidingen is een complexe zaak. Een standleiding kan compleet vervangen worden of een deel van de leiding. Het gaat vaak verder dan alleen het vervangen van een leiding. Tegelwerk, stucwerk moet vaak worden gesloopt en sanitaire voorzieningen afgekoppeld. Wij organiseren het gehele traject van A tot Z voor u. Wij werken met verschillende materialen o.a. PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x.

Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt op basis van een grondig onderzoek een offerte van de te verwachten kosten aangeboden. Na opdracht maken wij een plan van aanpak en planning.

Voordat tot de uitvoering kan worden overgegaan zullen wij alle betrokken partijen goed informeren. Indien gewenst, ontvangt u na afloop een ‘as built’ revisietekening van de aangebrachte leiding(-en).

Interesse?
Heeft u interesse in het vervangen van uw standleiding? Neem dan contact met ons op. Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251-248518 of via ons e-mailadres info@rvdwalriooltechniek.nl.

Vraag een offerte aan

aanleg-nieuw-riool_rvanderwal-1

MEER WETEN OVER STANDLEIDING VERVANGEN?

 

Wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar
op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl.

Of vul direct het contactformulier in.

Contactformulier

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap