Vacature Hoofdmonteur Installatietechniek

Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Hoofdmonteur Installatietechniek / Rioolrenovatie
(Relining Specialist in opleiding)


Over de functie
 
Als Hoofdmonteur / Relining Specialist bij de divisie Riooltechniek werk je in een zelfstandig team van twee personen. Je werkt nauw samen met de Assistent Relining.

Relining is een nieuwe dienstverlening waarmee veel hak- en breekwerk wordt voorkomen en je in een veel schonere werkomgeving werkt. Je wordt opgeleid on the job, dus ervaring met relining is niet noodzakelijk. Wij zijn er trots op om deze nieuwe dienst aan te kunnen bieden aan onze klanten. Je leert relining op spraybasis en met geavanceerde apparatuur breng je laag voor laag een coating aan op de binnenwand van de beschadigde rioleringsbuizen. Door middel van een camera bewaak je het gehele reliningsproces in de rioleringsbuis.

Jouw werktijden liggen normaal gesproken tussen 07.30 – 16.30 uur en kunnen afhankelijk van een project uitlopen tot ongeveer 20.00 uur. Soms maak je vier lange dagen en dan ben je de vijfde dag vrij. Ook kan het voorkomen dat er een project in het land uitgevoerd moet worden, met een reisafstand van maximaal ongeveer 2 uur. Een overnachting kan dan tot de mogelijkheden behoren. In deze functie krijg je een uitgelezen kans om je te specialiseren in relining en daarmee je vakbekwaamheid verder te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel
R. van der Wal Riooltechniek maakt deel uit van de R. van der Wal Groep bestaande uit drie divisies. Riooltechniek, Installatietechniek en Legionellabeheer. Wij werken onder andere in opdracht van provinciale en gemeentelijke overheden, woningbouwverenigingen, VVE-beheerders, vastgoedbeheerders, bouwondernemingen, instellingen in de zorg en het onderwijs.

De R. van der Wal Groep is sinds 2009 gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Beverwijk, met ruim 30 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn een erkend leerbedrijf en streven er continu naar om het kwaliteitsniveau van de gehele groep te verhogen. Het kwaliteitssysteem is tevens gericht op goede arbeidsomstandigheden. Hierdoor worden de veiligheid en de gezondheid van de medewerkers en klanten zoveel mogelijk gewaarborgd. Duurzaamheid maakt een integraal onderdeel van ons bedrijfsbeleid.

Als divisie Riooltechniek staan wij voor een snelle en effectieve totaaloplossing voor alle rioolproblemen. Wij maken gebruik van diverse soorten inspectiesystemen met camera’s, waarmee visuele onderzoeken worden uitgevoerd aan het inwendige deel van zowel binnen- als buitenrioleringen. Standaard worden beeldrapportages gemaakt en op een USB-stick vastgelegd.

Het succes van onze organisatie wordt voor het grootste deel bepaald door de mensen die bij ons werken. Eigen initiatief, collegialiteit en humor winden wij erg belangrijk. Er wordt veel georganiseerd voor onze medewerkers, regelmatig personeelsuitjes of met je team een hapje eten. 

Taakomschrijving

 • Je werkt nauw samen met de Assistent Relining
 • Je doet de camera-inspectie van de rioleringsbuizen met geavanceerde apparatuur voordat relining zal plaatsvinden
 • Je zorgt voor afzetting van de omgeving - Je draagt zorg voor een nette werksituatie door het afdekken van de woning / het gebouw - Je zorgt door relining op spraybasis voor een nieuwe coating op de binnenwand van rioleringsbuizen
 • Je gaat met zorg om met de apparatuur, welke tijdens en na de werkzaamheden schoongehouden moeten worden ter voorkoming van uitharden van het materiaal
 • Je zorgt dat alles terug gemonteerd is en voor een schone oplevering van de werklocatie
 • Voor oplevering maak je een camera opname van de binnenkant van de rioleringsbuis
 • Je verwerkt digitaal op je tablet wat er aan werkzaamheden is uitgevoerd
 • Je gaat op correcte wijze om met de omstandigheden en gevoeligheden van mensen bij wie de opdracht wordt uitgevoerd
 • Je bent het visitekaartje voor jouw bedrijf 

Functie-eisen

 • Je hebt een technische achtergrond
 • Je hebt aantoonbaar MBO werk- en denkniveau door opleiding en/of ervaring
 • Je begrijpt hoe een leidingbeloop van een riolering eruitziet
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je kan werken met een tablet en omgaan met de digitale verwerking van gegevens
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring
 • Je bent flexibel en bereid indien de klus dit vraagt om wat langer door te gaan
 • Je bent bereid in voorkomende gevallen ook landelijk te werken, maximaal ongeveer twee uur reistijd van je standplaats in Beverwijk
 • Een grote pré is een installatietechnische en/of een riooltechnische achtergrond, maar dit is geen must

Belangrijke competenties
Zelfstandigheid, accuraat, dienstverlenend, klantgericht, communicatief vaardig, samenwerken, proactief, flexibel, verantwoordelijkheidsgevoel, kostenbewustzijn, kwaliteitsbewust, gedetailleerd en hoge prestatiemotivatie.

Arbeidsvoorwaarden
Afhankelijk van opleiding, kennis, competenties en ervaring, zal het salaris voor een 40-urige werkweek liggen tussen euro 2750,- en euro 3500,- per maand. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de CAO Kleinmetaal, waaronder 25 vakantiedagen en 13 adv dagen, een bedrijfsauto, IPad en mobiel. Binnen de organisatie krijg je alle mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Interesse
De werving en eerste selectie van alle geïnteresseerden zal door Ruud de Bie uitgevoerd worden.
Op jouw verzoek kan je een brochure ter informatie over relining per e-mail worden toegestuurd. Voor meer informatie neem contact op met Ruud de Bie, mobiel 06 – 15 82 24 05 of e-mail r.de.bie@rvdwalriooltechniek.nl.

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap