Autocad tekenwerk

Autocad tekenwerk

Van sommige gebouwen zijn er geen of alleen verouderde tekeningen van de opbouw van de afvoeren.

Afvoerbuizen zijn in verschillende formaten en vormen toegepast. Ook het materiaal kan verschillend zijn, materialen als beton, pvc, aardewerk, gietijzer of asbestcement zijn veelvuldig gebruikt.

De bestaande situatie kan, door aanpassingen in de loop der jaren, compleet anders zijn dan de oude bouwtekening aangeeft. Een goede tekening van de huidige situatie  is dan wellicht noodzakelijk.

R. van der Wal Riooltechniek verzorgt dit voor u. Na zowel een camera inspectie als een visuele inspectie maken wij een tekening in Autocad. Op deze tekening ziet u direct het verloop en opbouw van de afvoeren inclusief afmetingen, diameters en materialisering. Indien gewenst leveren wij u een compleet digitaal bestand aan voorzien van Autocad tekeningen, inspectiebestanden, videobeelden en foto’s.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het maken van Autocad tekeningen? Neem dan contact met ons op, wij zijn ma t/m vrij van 8:00 – 17:00 uur bereikbaar op telefoonnummer 0251 248518 of  stuur een e-mail info@rvdwalriooltechniek.nl.