Wij zijn ma t/m vr van 08:00 - 17:00 uur bereikbaar op 0251-248518 of via info@rvdwalriooltechniek.nl

Werken bij

R. van der Wal Riooltechniek maakt deel uit van de R. van der Wal Groep. Wij werken onder andere in opdracht van provinciale en gemeentelijke overheden, woningbouwverenigingen, VvE-beheerders, vastgoedbeheerders, bouwondernemingen, instellingen in de zorg en het onderwijs.

De R. van der Wal Groep is sinds 2009 gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Beverwijk, met ruim 30 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn een erkend leerbedrijf en streven er continu naar om het kwaliteitsniveau van de gehele groep te verhogen. Het kwaliteitssysteem is tevens gericht op goede arbeidsomstandigheden. Hierdoor worden de veiligheid en de gezondheid van de medewerkers en klanten zoveel mogelijk gewaarborgd. Duurzaamheid maakt een integraal onderdeel van ons bedrijfsbeleid.

Als divisie Riooltechniek staan wij voor een snelle en effectieve totaaloplossing voor alle rioolproblemen. Wij maken gebruik van diverse soorten inspectiesystemen met camera’s, waarmee visuele onderzoeken worden uitgevoerd aan het inwendige deel van zowel binnen- als buitenrioleringen. Standaard worden beeldrapportages gemaakt en op een USB-stick vastgelegd.

Het succes van onze organisatie wordt voor het grootste deel bepaald door de mensen die bij ons werken. Eigen initiatief, collegialiteit en humor winden wij erg belangrijk. Er wordt veel georganiseerd voor onze medewerkers, regelmatig personeelsuitjes of met je team een hapje eten.

© Copyright 2019 | R. van der Wal Riooltechniek | Alle rechten voorbehouden | Realisatie door Bureau van den Oever | Sitemap